Google Analytics

martes, 4 de septiembre de 2007

Te vi a rajá...


Tremendo; aquest matí anant al curro amb la moto se m’ha picat un quillaco amb una Scoopy trucada.

Estava jo aturat en un semàfor i el tiu se m’ha posat al darrera donant gas i tallant de cop repetidament (amb l’escapament petat) com si estiguesim en una sortida de moto GP. Com us podreu imaginar el tiu ha sortit fletxat abans de que es posés verd, invaint el sentit contrari i tallant-me el pas.

Com tenia més moto que ell, l’he passat als pocs metres i el tiu flipat se m’ha picat i m’ha començat a cridar com un boig: “Que pasa que no tienes espacio…. Que casi me tiras…” Conversa que ha continuat al següent semàfor vermell: “el notas me ha pasao a 2 centímetros…. Que eres un empanao…. Que cuando quieras vamos a Montmeló y te paso en la larga a esto (fent un gest amb els dits com indicant 1 centímetre) … (conversa literal®)

Jo m’he fotut a riure i el tiu s’ha picat encara més: s’ha saltat el semàfor i ha començat a baixar el carrer Balmes com si estigués fent un slalom, fins hi tot a passat a una furgo dels Mosos que per poc s’emporta el pedazo de mirall que tenen.

La guinda final (on ja l’he perdut de vista) ha sigut quan s’ha saltat un semàfor a mitg Balmes i ha invait el sentit contrari per prendre un carrer fent un gir prohibit.

Tot això a les 8:30 h. del matí (no vull imaginar-me a aquest tiu tot mamat si de bon matí amb el Colacao ja va així d’espitòs).

Llastima no haver enregistrat les paraules d’aquest paio perque el riure estava garantit.

4 comentarios:

  1. A veure, primer: el tío no pren Colacao, pren Güisqui-Cola per esmorzar. Segon: és subnormal. Tercer: Per mi, s'hauria d'haver estampat (sense prendre mal, eh?)contra la furgo dels Mossos i passar tu pel costat i dir-li: "has pasao a esto de la furgo de los Mossos..." (fent la senyal d'1 centímetre amb el dit).
    Ese Minu güeno!! Què diu el jefe d'arribar a quarts de quinze?

    ResponderEliminar
  2. Avui baixava novament al curro en moto i venia disposat a riure encara més que ahir .... però he estao a esto (dicese: un dedo)de encontrarmelo !!!!!

    ResponderEliminar
  3. Anónimo11:40 p. m.

    wenu wenu wenu, aquí ha arribat l'estrella del circ!!!si si ho heu sentit bé,sóc el personatge que tots esperaveu inpacients.sóc el germà petit del victor, el més menut de tots i el més intel.ligent, està clar jajjajaj wenu ves amb kuidado am akests bojos de la carretera jajaja un patunas!!!! aa k sapigas que io ara estic dormint mentre tu estàs treballant jajjjajjajajj dewwwwwwwwwwwwwwwwwwwww




    ignasssiiiii

    ResponderEliminar
  4. Si es que los de las scoopys son unos flipaillos!!!!

    ResponderEliminar